top of page
IMG_9778.jpg

HOE MIJN REIS BEGON

WIE BEN IK?

CHIEL VAN KOLLENBURG

Mijn naam is Chiel. Ik kom uit een warm, veilig en stevig gezin. Ik groeide op met een oudere zus (Ilse) en kreeg toen ik 10 jaar oud was nog een zusje (Wieke). Ons gezin kenmerkt zich door liefde, echte verbinding, gevoel en leven vanuit het hart.
 
Mijn reis op bewustzijn en persoonlijke groei begon op jonge leeftijd. Mijn moeder (Agnes) heeft me daarin altijd geïnspireerd. Om verder te kijken dan het gebaande pad. Diepere en betere vragen aan mezelf te stellen. Zodoende was ik al vroeg bezig met het transformeren van oude vastzittende gedachten- en gedragspatronen om wegen vrij te maken en te leven vanuit mijn essentie.
Na de vrijeschool, een studie gezondheidsmanagement en culturele antropologie ben ik gaan werken als docent op de Hogeschool en in het bedrijfsleven bij de Talentenacademie. De Talentenacademie begeleidt topsporters en bedrijfsleven.

Als docent leerde ik begeleiden, coachen en lesgeven. Kennis en kunde over te brengen aan HBO studenten. Ik leerde alle theorie rondom gedragsverandering en gezondheidsmanagement om dit vervolgens vanaf 2007 in mijn eerste bedrijf Adaptics toe te passen.
Adaptics groeide in 10 jaar uit tot een van de toonaangevende bedrijven in Nederland op het gebied van bedrijfsgezondheid en vitaliteit. Ik mocht werken met de top van het bedrijfsleven in Nederland zoals Unilever, Shell, Achmea, NS, ASML, Enexis en vele andere. Ik leerde veel over ondernemerschap, leiderschap, cultuur en verandering.
WIE BEN IK 2.jpg
WIE BEN IK 3.JPG
Maar deze 10 jaren waren vooral een persoonlijke reis. Een reis van vallen en opstaan. Een reis waar ik me realiseerde dat echte (gedrags-) verandering komt wanneer mensen zich gaan herinneren wie ze werkelijk zijn en waarvoor ze willen leven. Door de vele coachingstrajecten die Adaptics deed zag ik steeds meer dat ieder mens de kracht in zich draagt om een authentiek, puur en liefdevol leven te leiden.

Door mijn passie voor de bergen, outdoorleven, de zweethut, ademwerk en sport leerde ik dat de natuur de grootste leraar en ultieme gids voor ons is. Wanneer ik dagenlang door de bergen wandel is er geen andere weg dan de weg van de natuur en de elementen. Je voelt je nederig en krachtig tegelijk en voelt dat je voluit leeft.
Vanaf 2018 heb ik verschillende bedrijven opgezet. Zoals ChiFactum , i45 en Avani. Allemaal bedrijven die een bijdrage leveren aan duurzaam welzijn, persoonlijke groei en spirituele evolutie. Ik geloof dat bedrijven, leiders en eigenlijk alle mensen hier zijn om een bijdrage te leveren aan het leven op aarde en een duurzame toekomst voor onze kinderen.

​Ik leef met mijn community van mensen en dieren in de bossen van de Loonse en Drunense Duinen. Vanuit liefde, rust, vertrouwen en verbinding met mezelf en het grotere geheel draag ik bij aan een duurzame toekomst.
Wie ben ik 4.jpg
Hoe mijn reis begon
Ik heb een diepe passie voor groei en transformatie. Om mensen te mogen gidsen op hun innerlijke reis. Om weer te verbinden met de aarde, terug naar wie we werkelijk zijn en de absolute kracht en waarheid naar boven te halen. Zodat we kunnen leven en leiden vanuit ons hart. Om door de schaduwen van diepe verandering te lopen. Mijn visie / droom is dat mensen als bewuste leiders van hun eigen leven een bijdrage leveren aan het leven op aarde en een duurzame toekomst voor onze kinderen. 
Chiel_Mei 2022-73.jpg
IK NODIG JOU UIT
 • Liefde te zijn, lief te hebben en liefde te geven. Voorbij oordelen en afwijzing. Te voelen dat jij het waard bent om geliefd te worden en te herinneren dat liefde er altijd is.
 • De absolute waarheid in jezelf uit te nodigen, te ervaren en te leven. 
 • Te bewegen vanuit je hoofd naar je hart en bekken. Waarbij je echt gaat voelen, dit ervaren en simpelweg te ‘zijn’. 
 • Jezelf te zien en gezien te worden. Al jouw licht, jouw duister en jouw schaduw. 
 • Jouw zelfhelend vermogen aan te wakkeren, zodat jijzelf weer ervaart dat jij het medicijn bent van jouw leven en toekomst. 
 • Het leven te omarmen en te genieten van alles wat het leven jou brengt.
 • Jezelf te kennen als de energie die het leven bezieling geeft. Een kracht van bewustzijn die verder kan en mag gaan dan alleen de veiligheid van het fysieke lichaam. Jezelf te herinneren dat je altijd veilig bent, en dat die veiligheid er in essentie altijd is. Met die veiligheid komt vrijheid, vrijheid om echt te leven, om er helemaal te zijn, om te weten dat je leven er toe doet. 
IMG_0635.jpg
HOE IK WERK 
 • Vanuit liefde;
 • In en met de natuur. Daarom vind je mij met jou veel in de natuur; 
 • Open, eerlijk en confronterend;
 • Vanuit de essentie; 
 • Met Shamanistische rituelen (zoals de zweethut en transformatief ademwerk), Boeddhisme en Christendom.
IMG_9768.jpg
"Ik heb een diepe passie voor groei en transformatie"
bottom of page