top of page

RITE OF PASSAGE 
BUSINESS

Verlang je ernaar om te werken vanuit jouw natuurlijke essentie? Jouw ambities waar te maken?  Je hebt doelen bereikt en bent klaar om verder te groeien, maar je ervaart dat jouw huidige kennis en ervaring alleen niet naar deze groei leiden.
 
Als je werkt en leeft vanuit jouw essentie voel je jouw authentieke kracht en stroomt je levensenergie. Ontdek en verdiep jouw unieke talent tijdens de Rite of Passage for business.

Een Rite of Passage is een transformatieve reis en een overgangsritueel, waarbij je loslaat wat niet meer dient en het nieuwe verwelkomt. We maken een reis naar binnen, waar jij jouw diepste verlangens, unieke talenten en behoeften helder krijgt. Vanuit daar maak je daadkrachtige keuzes in jouw werk, ondernemerschap, relaties en in het dagelijks leven.   
Chiel_Mei 2022-3.jpg
IS DIT IETS VOOR JOU?
Werk jij vanuit je hoofd in plaats van je hart? Ontbreekt het je aan energie? Heb je het gevoel dat je achter de feiten aanloopt en bezig bent met het oplossen van onnodige problemen? Heb je niet de invloed of impact die je zou kunnen hebben? Je werkt met de handrem erop door bijvoorbeeld stress, ingesleten patronen, angst of onzekerheid. Terwijl je voelt en ervaart dat er meer mogelijk is. Herkenbaar?
Het kan anders!

 
Je wilt loskomen van jouw patronen, valkuilen en de verhalen die je jezelf verteld hebt. Je wilt je angsten, emoties en alles wat je nog tegenhoudt aankijken. 
 
Je onderzoekt jouw binnenwereld en ontdekt het talent dat je in je draagt. Je zult op een diep niveau ervaren wat jouw unieke bijdrage in het bedrijfsleven, jouw ondernemerschap en de wereld kan zijn. Vanuit je kern, jouw natuurlijke essentie. Je gaat naar huis met een rijke ervaring én concrete handvatten om direct toe te passen.  

Sfeer 2.jpg
WAT IS EEN RITE OF PASSAGE?
Rite of Passage is een erkenning van de overgang tussen twee verschillende fases. Het is een moment van verandering en van groei. De volgende fase van jouw leven!

Het oude achter je laten en iets nieuws, groters laten ontstaan.
 
Een nieuwe start met datgene wat jij werkelijk wilt. Wat volledig verbonden is met jouw essentie.
Avani-39.jpg
Je leert te werken vanuit het proces dat je kan leiden naar je doel, juist door de uitkomst los te laten. Je ontdekt hoe je jouw energie kunt inzetten en vrij kan maken door nog meer jezelf te zijn.

Uit je hoofd, in je lichaam, in verbinding met jouw natuur.

Met behulp van oeroude rituelen, de kracht van jouw ademhaling en de natuur gidsen en begeleiden we je in een proces waarin jouw talenten, verlangens en essentie hun plek krijgen.
PROGRAMMA
RITE OF PASSAGE
Rite of Passage business bestaat uit drie dagen waarin je een diepgaande persoonlijke reis maakt en leeft op het ritme van de natuur. 
Logo zonder achtergrond kleur.png
01
Meditatie- vuur- en beweegrituelen
Verbinden met jezelf en jouw intenties. In je leven doe je niets zonder reden ook al is die reden onbewust. Maak hem bewust en onderzoek wat je intentie erachter is. Een intentie is een wens die onthecht is aan de uitkomst. We werken met dynamische meditatievormen, de elementen en met ons lichaam.
02.
Purpose quest
Om verder naar binnen te keren. Alléén. Naar de natuur en de stilte. Door
het verstillen in jezelf kun je de verbinding met jezelf vergroten en maak je
jouw innerlijke wijsheid wakker. Je kunt vanuit een nieuw perspectief naar
jezelf, je leven, de situatie kijken. Zodat je kan groeien. Nieuwe wijsheid
kan creëren. Deze Quest helpt te focussen op toekomstige mogelijkheden.
De verwezenlijking van de toekomst is volledig afhankelijk is van alle
individuen te samen. Ieders bijdrage is uniek. Dat is waarom je een plek in
de natuur zoekt, los van de groep. Dan kan je horen, voelen, zien wat er
voor jou op het menu staat! Echt voelen wat jij te doen hebt in dit leven.
Verbonden met jouw essentie.
02.
Ademwerk en natuurbeleving
Je hoofd is leeg. Je bent helder, schoon en ontvankelijk. De antwoorden op jouw vragen, over wie je bent en wat je te doen hebt zullen tot je komen. Hoe jij jezelf wilt gaan ontwikkelen. En dat zonder angst in de wereld te zetten. Er voor gaan staan en jouw plek innemen. Het uitstralen en leven. Deze droom vraagt creatie en integratie. Dit doen we met ademwerk en natuurbeleving waarbij we afsluiten met een gezamenlijk ritueel.
03.
Bewust en persoonlijk leiderschap
Gedurende deze drie dagen, maar ook ervoor en erna, ga je allerlei
oefeningen en opdrachten doen om meer helderheid te krijgen op de vraag
wie jij in essentie werkelijk bent, waar je aan vasthoudt wat niet meer
dient en hoe jij een meer authentiek, puur en liefdevol leven kan leiden.
We gaan aan de slag met vragen als: wat is echt belangrijk voor jou? Wat
 
heb jij te doen om jouw authentieke zelf iedere dag te leven? Welke
mensen zijn belangrijk voor je en wat kan je doen om meer verbinding te
ervaren met jezelf met de mensen en de wereld om je heen? Wat houd jou
tegen om jouw liefde vrij te laten stromen? Wat houdt jou tegen om jouw
volledig potentieel in de wereld te zetten?
Samenvatting
Misschien klinken sommige dingen wat vaag of nieuw, maar we houden het bewust een beetje vaag, zodat je met niet te veel verwachtingen en projecties het proces in kunt duiken. We creëren een ideale omgeving om met jezelf aan de slag te gaan. Afstand nemen, verbinden, voelen, reflecteren en leren vertrouwen op jezelf en het leven. Wat we doen is het faciliteren van een ervaring die jou leert om met ongemak buiten jouw comfortzone en patronen, in welke vorm dan ook, om te gaan. Want je hebt geen controle over de elementen van de natuur. De enige manier om ermee om te gaan is acceptatie.
Avani-105.jpg
DIT IS WAT HET JE OPLEVERT
  1. Meer inzicht in jezelf, je patronen en innerlijke structuren;
  2. Loslaten van oude patronen en emoties;
  3. Diepe connectie met jouw essentie als mens;
  4. Toepasbare handvatten op het gebied van ondernemerschap en werk;
  5. Richting en helderheid voor de volgende stap in jouw leven;
  6. Jouw kracht en passie stromen weer;
  7. Het zelfhelend vermogen is aangewakkerd, je ervaart meer energie;
  8. Drie dagen voor jezelf, in de natuur, met gelijkgestemden, vol verwondering en verbinding.
De Rite of Passage Business editie staat gepland op
31 mei - 2 juni.
 
€ 555 (incl BTW) particulier early bird tot 15 Mei
€ 666 (incl BTW) particulier 
€ 777 (excl BTW) zakelijk 

Aanmelden kan via info@avani.nl
HOME 2.jpg

Chiel van Kollenburg

Ik heb een diepe passie voor groei en transformatie. Om mensen te mogen gidsen op hun innerlijke reis. Om weer te verbinden met de aarde, terug naar wie we werkelijk zijn en de absolute kracht en waarheid naar boven te halen. Zodat we kunnen leven en leiden vanuit ons hart. Om door de schaduwen van diepe verandering te lopen. Mijn visie / droom is dat mensen als bewuste leiders van hun eigen leven een bijdrage leveren aan het leven op aarde en aan een duurzame toekomst voor onze kinderen. 

image003.jpg

Linda van Aken

Levensenergie laten stromen, dat is mijn essentie. Mijn missie is om jou te begeleiden naar jouw midden, zodat je vanuit eigen kracht en bewustzijn jouw stappen zet. Ik werk o.a. met verhalen, systemisch werk, rituelen, en meditatie. En laat me daarbij leiden door mijn intuïtie en helder weten. Laten ontstaan wat nodig is en daarin volledig aanwezig zijn.

Begeleiding:

REVIEWS
Beeld 2 zonder achtergrond kleur.png
Tinka
Deelname aan de Rite of Passage heeft mij op Zielsniveau laten ervaren wie ik ben en wat ik hier te doen heb. Door de diepte en veiligheid van de bedding en het programma, heb ik wezenlijk contact kunnen maken met dat wat er in mij aan te kijken en te doorvoelen was. Dit bracht de ruimte, helderheid en verbinding met mijzelf die ik zocht. Op eigen kracht, gedragen en gespiegeld door de natuur, waardoor ik nog meer in mijn eigen natuur thuis kon komen. Ik voel me dankbaar, daadkrachtig, liefdevol en vol vertrouwen op mijn levenspad en klaar om nog meer mijn missie en essentie te leven. Ik eer mijzelf en neem mijn plek in, en pluk nog dagelijks de vruchten van deze ervaring. 
Beeld 1 zonder achtergrond kleur.png
Wesley
"Allereerst de grootst mogelijk complimenten aan het team AVANI. Alles was top geregeld vanaf het moment dat ik binnenliep tot aan het moment van vertrek. Het team stond aan tijdens elke stap die gemaakt moest worden tijdens deze Rite of Passage business. De grootste uitdaging was het gevecht met mijzelf, maar aan einde van dit prachtige weekend heeft het geleid tot een en al verlichting, rust en vooral nieuwe inzichten. Ik heb zoveel geleerd van het team en ook over mezelf dat ik absoluut iedereen deze reis met AVANI kan aanraden. 
Team AVANI, Bedankt voor alles en hopelijk tot weerziens!
Logo zonder achtergrond kleur.png
Ro
Vanaf het eerste moment bij binnenkomst kwam ik in een prachtige omgeving en een heerlijke setting terecht. Enthousiaste fijne mensen ontvingen ons, en evenzo fijne mensen deelden mijn avontuur. 
Er ontstond al gelijk een ontzettend fijne bedding van waaruit met vertrouwen en enthousiasme door iedereen deze uitdaging, met al zijn losse uitdagingen zo bleek al snel, aangegaan kon worden.
Op een liefdevolle manier werden vervolgens in 3 dagen onze eigen kwaliteiten en onzekerheden in kaart gebracht, zonder dat deze meteen voor de hele groep zichtbaar hoefden te worden.
Ook kwamen onze kernkwaliteiten goed in beeld, en deed ik kennis op over mezelf waar ik voor altijd van zal kunnen profiteren vanaf nu. Ik weet nu, wat mijn kernkwaliteit is, en hoe ik deze voortaan dagelijks kan inzetten. 
Ontzettend dankbaar aan het volledige team, stuk voor stuk uitmuntend in hun persoonlijke kwaliteiten en begeleiding, voor het neerzetten van de veilige bedding die deze bijzonder leerzame ervaring mogelijk heeft gemaakt! En aan iedereen die twijfelt of dit wel iets voor hen is, zeg ik voluit, en vanuit het diepst van mijn hart: DOEN!
bottom of page