top of page

PRESENCE PROCES

De adem is een afspiegeling van jouw leven. Hoe ruimer de adem, hoe meer jij het leven volledig inademt. Vele ademen oppervlakkig en niet zo bewust. Dit manifesteert zich in zowel fysieke, als mentale en emotionele klachten, zoals lage energie, rusteloos, neerslachtigheid en gebrek aan grip op je leven. We voelen ons uit balans.
_DSC7372_edited_edited.jpg
_DSC7476.jpg
​We hebben allemaal diep onderdrukte emotionele indrukken die door de ervaringen van het leven in ons zijn geprogrammeerd. Totdat deze emotionele ladingen bewust worden geïdentificeerd en geïntegreerd, nemen we, als we van streek zijn, automatisch onze toevlucht tot reactief gedrag vol met onze coping mechanismes. 

Het Presence Proces nodigt ons uit om de 'bewuste emotionele respons' te onderzoeken als een betere manier om ons leven te leiden.

Op deze manier leren we de kwaliteit van onze emotionele levenservaring te transformeren van (oncontroleerbare) reactiviteit naar bewuste verantwoordelijkheid.Het vraagt moed en vertrouwen om door te ademen in alles wat naar de oppervlakte komt. Maar het kan ook veel brengen. Meer rust, energie, stroming, balans, helderheid op jouw pad en zo veel meer.
_DSC6863_edited.jpg
BELANGRIJKE INFO
Wanneer?
Start 11 maart 2024

Ik neem je graag mee in het Presence Proces.
Dit traject gaat je helpen om in contact te komen met jezelf, meer bewustzijn te creëren op jouw patronen en overtuigingen en meer aanwezig te zijn.


Wil jij met een mooie groep mensen deze uitnodiging aannemen? Schrijf je dan in via onderstaande link met jouw email adres en ik contact je binnenkort de uitgebreide informatie.
REVIEWS
Beeld 2 zonder achtergrond kleur.png
Casey
"Bij aanvang van het proces zat ik in een zeer moeilijke fase in m'n leven. Tijdens het proces was het vaak zwaar en kwamen er veel gevoelens naar boven waar ik ontzettend veel moeite mee had om deze toe te laten, maar ik kon niet anders. Ik kon er letterlijk niet meer voor weglopen waar ik dat in het verleden wél deed, op verschillende manieren. Ik ben tijdens het proces meer in m'n lichaam gaan zakken en m'n angst en paniekaanvallen/gevoelens zijn uiteindelijk afgenomen, omdat ik me meer bewust ben van wat ik werkelijk voel. Dat was uiteindelijk ook mijn doel.
Op persoonlijk vlak motiveert het me om nog intensiever met mezelf aan de slag te gaan en beter voor mezelf te zorgen.
Beeld 1 zonder achtergrond kleur.png
Sander
"Mijn intentie was om het 10 weekse presence process af te ronden, maar tegelijkertijd om te verzachten naar mezelf. Omdat ik vaak te streng ben voor mezelf met de neiging mezelf te straffen als m’n practice niet gaat zoals gewild, gaf ik mezelf de ruimte om volledig te accepteren als ik bijvoorbeeld een sessie over zou slaan door omstandigheden. Ik heb met de begeleiding van Chiel en de groep, die beide erg supportend hebben gewerkt, de vruchten van het soms moeizame presence process mogen plukken. Meer zelfinzicht, meer rust, en een nieuw perspectief op mezelf. Ik kwam erachter dat er nog veel niet-geïntegreerde emotionele lading in mij systeem zit, en leer hier ruimte voor te maken met behulp van adem, de mantra’s en onvoorwaardelijke acceptatie. Zo voel ik me niet alleen meer het kind dat geaccepteerd wilt worden maar ook de vader die een veilige ruimte kan scheppen voor dit kind. Om te zijn, te voelen, te spelen en risico's te nemen. Erg dankbaar voor het proces en de ondersteuning.
Logo zonder achtergrond kleur.png
Coco
"Ik vond het Presence Proces een fantastisch mooi en intens proces, waar ik heel veel uit heb kunnen halen voor mezelf. Ik heb mezelf weer beter leren kennen en ook weer oud zeer kunnen helen. Na een ademsessie voel je de zuurstof en het leven door je lichaam stromen; dat is echt iedere keer weer een cadeau voor jezelf. Ik vond dat Chiel het heel fijn begeleidde, met de filmpjes en appjes. Heel motiverend, vooral ook wat betreft het lief blijven voor jezelf. Door het boek en Chiels begeleiding krijg je ook meer inzicht in hoe trauma ontstaat en hoe je het kunt helen, en hoe lichaam en geest een zijn. Dankjewel hiervoor! 
bottom of page