top of page

DE ZWEETHUT

Bijgewerkt op: 11 okt. 2022


De stenen, het vuur en de hut.
In alle eenvoud met je lijf op moeder aarde rondom de stenen en in de donkerte van de hut.

De zweethutceremonie is een oeroude ceremonie voor heling, verbinding en zuivering. Deze diepe reiniging werkt door op alle lagen van je bestaan: lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel. Het helpt je te herinneren wie je werkelijk bent, voorbij aan alle verhalen, overtuigingen en andere bull-shit waar we onszelf zo vaak in vast zetten. Het helpt je om in een diepere verbinding te komen met elkaar, met moeder aarde, met jouw adem, jouw stem en levenskracht, jouw oorsprong en bron. In de hut vragen we heling en delen we onze dankbaarheid.

Normaal gesproken duurt een zweethutceremonie dag ongeveer 10 uur. We verbinden ons met de natuur, de stenen, het hout en de hut. Vervolgens gaan we de hut in, normaal gesproken in 4 rondes. Deze rondes zijn afgestemd op de 4 windrichtingen en op vader zon, moeder aarde en het groot mysterie. En op het hart van de mens, waar onvoorwaardelijke liefde, de bron huist. Je wordt symbolisch bezield en herboren, uit de schoot van moeder aarde.

De volgende zweethutdagen zijn 13 oktober, 4 november (tijdens het Earth Retreat), 26 oktober (tijdens de Herfst retreat), 17 november (alleen voor mannen), 8 december (tijdens mannenkracht), 23 december (tijdens de winter retreat), 5 januari.

Ik zie je graag bij het vuur!

In liefde.
136 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page