top of page

ONE DAY RETREAT

 Voel jij ook wel eens die roep van je onderbewustzijn? Die roep om je pure zelf te zijn in lichaam en geest? Om je krachtig, energiek, verbonden, groots en nietig tegelijk te voelen? Om te voelen dat je voluit leeft, bevrijd van conditioneringen, blokkades of verwachtingen? Met het zelfhelend vermogen zoals de natuur het bedoeld heeft? Prachtig als je die roep voelt, de deur die open staat om thuis te komen bij jezelf… 

 

Samen met een krachtig team, nemen we je mee op binnenreis tijdens een 24-uurs retreat waarin we onszelf met een prachtig plant-medicijn verbinden. Dit alles kan jou helpen om een proces van diepe heling, psychisch welzijn en betekenisvolle verandering op gang te brengen en/of te versnellen.
Wat dit retreat uniek maakt is dat we gaan reizen in een klein groepje van maximaal 8 deelnemers. Hierdoor is er veel ruimte voor persoonlijke ondersteuning tijdens jouw reis. 
IMG_0641.JPG
TIJDENS DIT RETREAT NODIGEN WE JE UIT OM:
 • Lagen af te pellen. 

 • Je jezelf te ontdoen van identiteiten die niet langer passen.

 • Diepgaande kwesties aan te pakken.

 • Te verbinden met je ware essentie.

 • Oude patronen los te laten.

 • Te verbinden met jouw vermogen tot zelfheling.

 • Stil te staan en te ontdekken wat er echt in je leeft.

 • Je innerlijke kracht te laten bloeien. 

 • Vanuit liefde los te laten.

 • Eigenaarschap te nemen over stukken die in jouw dagelijkse realiteit levend zijn. 

_DSC6757.jpg
VOOR WIE?
Dit retreat is voor mensen die meer uit het leven willen halen, die willen groeien en ontwikkelen. Voor mensen die de diepte in willen gaan om helderheid te krijgen op hun wensen en verlangens. Die het heft in eigen hand nemen en zichzelf leiden naar een verbeterde versie van zichzelf.

Mensen die eraan toe zijn oude patronen die hen niet meer dienen los te laten en onbelemmerd een grote sprong voorwaarts willen maken. Mensen die de roep voelen om te verdiepen, om zichzelf uit te dagen fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Die hun innerlijke weten vertrouwen en voelen dat de antwoorden in de/hun natuur te vinden zijn.
_DSC7151.jpg
WANNEER?
 
OP AANVRAAG
VOOR GROEPEN

AVANI
't Hoog 3 te Helvoirt
PROGRAMMA
ONE DAY RETREAT
Een 24-uurs helende en transformatieve reis waarbij we ons verbinden met de natuur, cacao, onze adem, soundhealing en truffels. 
Logo zonder achtergrond kleur.png
01
Intentie zetten
In je leven doe je niets zonder reden, ook al is die reden onbewust. Maak hem bewust en onderzoek wat je intentie erachter is. Een intentie is een wens die onthecht is aan de uitkomst. De intentie geeft je richting en stelt je in staat om open te staan voor dat wat je tegen komt. Met de juiste intentie vind je precies wat je nodig hebt, ookal ziet het er anders uit dan dat je van tevoren bedacht hebt.
02.
Cacao
We verbinden ons met de cacao. Een plant-medicijn die je uitnodigt om contact te maken met de kern van je hart. De cacao ceremonie helpt je om je in contact te brengen met je onderbewustzijn en je innerlijke liefdevolle kracht en waarheid. 
03.
Truffelceremonie
We keren we naar binnen. Naar de stilte. Door het verstillen in jezelf kun je de verbinding met jezelf vergroten en jouw innerlijke wijsheid wakker maken. En vanuit een nieuw perspectief naar jezelf, je leven en de situatie kijken. Zodat we kunnen groeien. Nieuwe wijsheid kunnen creëren. Dit is ontdekken wie we echt zijn. Het grote antwoord op “Wie ben ik”. Bij deze stap maken we gebruik van de truffels en maak je een innerlijke reis met dit plantmedicijn. Een ceremonie zoals sjamanen dit overal ter wereld en reeds sinds de oudheid, hebben gebruikt voor fysieke en spirituele heling.
04.
Sound-healing / Live muziek
Pleuni Apollonia en Robert Tolenaars zijn muzikanten. Toen hun paden elkaar jaren geleden kruisten, herkenden zij elkaar als gelijkgestemden met een gelijksoortige passie en liefde voor muziek. Elk diep toegewijd aan hun eigen innerlijke weg en missie, vullen zij elkaar op bijzondere wijze aan. Samen spelen zij devotionele mystieke muziek van over de hele wereld om mensen te verbinden met en te openen voor de waarheid die zich in alles bevindt. Ze gebruiken geluid en muziek als een manier om te inspireren, te helen en je te begeleiden door zowel het licht als het donker. Met een combinatie van zang, gitaar, shruti-box en de medicinedrum brengen ze een unieke diepgang in elke reis. Voel je gedragen in een veld van liefde en bewustzijn en geef je over aan de energieën die zich op dat moment aandienen.
05.
Energyhealing
Het truffel medicijn helpt ons op de weg naar binnen, naar de ongeziene wereld. Dit proces wordt begeleid door Chiel en Jente, die zich tijdens de ceremonie laten leiden door iets groters, wat hen vertelt waar handen geplaatst mogen worden, om jou met je kern, met de ziel te verbinden. Het is een sjamanistische manier van werken. De kracht van heling laat onze energie verfijnen zodat we kunnen leven vanuit een bron van onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen.
06.
Ademwerk
Je wordt begeleid in circulaire, verbonden ademhalingsoefeningen, gevolgd door een periode van diepe ontspanning en herstel. Dat stelt je in staat om via je fysieke lichaam af te reizen naar het mentale en verder de diepte in te gaan naar het emotionele, energetische en spirituele lichaam. Iedere cel van je lichaam wordt wakker en je ervaart een diepe relatie met jezelf en jouw bron. Blokkades kunnen worden opgeschoond en antwoorden gevonden. Tevens reik je tot diep in het zenuwstelsel, immuunsysteem en cardio-vasculaire systeem waardoor je deze oersystemen kan resetten. Je krijgt een-op-een ondersteuning en begeleiding om je over te geven aan wat er voor jou nodig is.
07.
Persoonlijke begeleiding
Doordat we tijdens de One Day Retreat met een kleine groep van maximaal 8 deelnemers samen komen, is er veel ruimte voor persoonlijke ondersteuning door een hecht en liefdevol team van experts. Zij zijn daar om jou te begeleiden en ondersteunen in de stukken die naar boven komen, de vragen die je hebt en alle praktische dingen, zodat jij volledig in overgave je reis in kan gaan. We faciliteren een veilige ruimte waar alles kan worden verwerkt dat mag ontstaan.
08.
Online workshops
Voordat we deze reis aangaan is het fijn om te praten over je intenties en behoeften. Dit doen we via een online workshop, zodat je voorbereid en zelfverzekerd je truffelreis begint. Op het moment dat jij JA zegt tegen een psychedelische ceremonie begint je reis, daarom is voorbereiding essentieel in dit proces. 
 
De truffel ceremonie eindigt niet na deze 24 uur. Het integreren van een psychedelische ervaring vereist aandacht. Daarom bieden we begeleiding en liefdevolle ondersteuning om je inzichten te verwerken.
_DSC6863.jpg
RESULTATEN
AFHANKELIJK VAN JE INTENTIE BEREIK JE RESULTATEN ZOALS:
 
 • Opheffen van blokkades, oude rommel loslaten en nieuwe inzichten omarmen.
 • Diepe connectie met jouw essentie als mens en de natuur.
 • Beter je grenzen leren aan te geven.
 • Jouw authentieke stem meer durven laten horen.
 • Meer inzicht over jezelf, patronen en innerlijke structuren.
 • Ervaren angsten zijn omgezet in vertrouwen.
 • Kracht en passie stromen weer.
 • Meer richting voor jouw doel in het leven.
 • Het zelfhelend vermogen is aangewakkerd.
 • Je zult een dieper gevoel van authentieke kracht en richting ervaren, wat jou meer vreugde, energie en vervulling zal geven. Je bent meer open, liefdevol naar jezelf, leert beter voor jezelf te zorgen, met gevoelens van dankbaarheid, nederigheid en vertrouwen.
HOME 2.jpg

CHIEL VAN KOLLENBURG

Ik, Chiel,  zal jou gidsen op jouw innerlijke reis. Om terug te verbinden met de aarde, terug naar wie je werkelijk bent en de absolute kracht en waarheid naar boven te halen. Zodat je kan leven en leiden vanuit je hart. 

 Ik werk met de elementen, de zweethut, de truffels en kracht van de adem. De natuur helpt om te ontdekken wie we zijn, waar het wringt, wat losgelaten mag worden en waar we aan willen bijdragen. Hij gelooft dat wanneer we de natuurlijke wijsheid van onze geest activeren en bewuster gaan leven dit een domino effect heeft op anderen én op een duurzamere toekomst voor onze kinderen. 

_DSF17771777.jpg

JENTE HAGEMAN

Met haar vrouwelijke energie creëert ze een bedding waarin je in alle veiligheid mag landen. Doordat ze zo open in haar eigen natuur is, weet ze een veld te creëren waarin alles welkom is om te delen. Ze werkt vanuit haar baarmoeder en de menstruatie cyclus, die ze benaderd vanuit de wijsheid van de natuur en de seizoenen. Alles wat we in de natuur vinden, kan terug gereflecteerd worden naar onszelf. De natuur is Jente haar grootste inspiratie.

BEGELEIDING
IMG_0788_edited.jpg

PLEUNI VAN HULTEN

Pleuni Apollonia begeleidt mensen met haar stem, instrumenten, helende muziek en plantmedicijnen om weer contact te maken met hun goddelijke kern en ze zo naar een meer hartgedragen bewustzijn te tillen. In haar soundhealings werkt ze met verschillende klanken,
vibraties en haar stem om zo spanning los te laten en het energetisch lichaam te helen.

IMG_0785.jpg

ROBERT TOLENAARS

Robert is begeleider bij innerlijke transformatieprocessen, leraar en muzikant. Gedreven door zijn innerlijke missie om bij te dragen aan de realisatie van het goddelijk bewustzijn op aarde, bracht zijn innerlijke reis hem van moderne wetenschap, naar eeuwenoude spirituele tradities, tot de meest effectieve methoden van bewustzijnsontwikkeling die hij heeft kunnen vinden. Hij werkt samen met de geestelijke wereld om jouw energetisch lichaam te helen en zo steeds meer in contact te komen met jouw goddelijke kern. Met liefdevolle aandacht begeleid hij je door je innerlijke wereld zodat jouw licht steeds meer in de wereld kan schijnen.

REVIEWS
Beeld 2 zonder achtergrond kleur.png
TBA
Beeld 1 zonder achtergrond kleur.png
TBA
Logo zonder achtergrond kleur.png
TBA
bottom of page